Sistem za profit na kladionici

Sto se tice loto, kladionice i sl. – bez sistema i plana ulaganja samo se koprcate sa minusom. U kladionici o dobitku ovise informacije. Najvise love, i definitivno su u plusu oni koji barataju informacijama, bez obzira kojom strategijom igraju, jer u principu ne mogu izgubiti. Dok su u slicnoj prednosti u casinu oni koji znaju kako rulet radi, a to se za razliku od kladionice, ne stice trenutnom situacijom u sportu, nego dugotrajnim iskustvom. Najveci je problem kako do njega doci sto bezbolnije. Mnogi posrnu na putu do iskustva i daju danak neiskustvu velikim gubicima, zaduzivanjem i slicno. Moj put je trajao tri godine…. a dokad ce trajati idealizam, vidjet cemo.

Vec dugo odgadjam, a sad cu dati jedan sistem, koji po meni djeluje, testirao sam ga, i nije ga tesko provoditi. Banka ne treba prevelika, a prinos je solidan. Ovisi o banci, zeljenom profitu, broju listica dnevno koje igrate, sreci i onome – how fa’ will you go?!?

Dakle, mnogi igraju Martingale taktiku u casinu na boje, par-nepar, high-low, gdje se naizgled cini lako pogoditi ishod, uz 50% sanse. No tu se krije varka, jer bilo koji rulet, na broj bacanja koji tezi u beskonacno, uvijek drzi 50%, plus minus 1-2%. Sto znaci, kada bi samo igrali boju, jednu, morali bi bas potrefiti onu koja bi isla za taj 1-2% vise, da vam ne idu precesto nule, i pri ukupno okrenutom iznosu od npr. 10000 kn (10 kn 1000 puta), bili bi u plusu 1-2% sto je 100-200 kn (primjer: igrate na crno, a crno 52%, crveno 47%, nula 1% – profit 200 kn, nakon 1000 okretanja = 20tak sati u casinu ). Apsolutno neisplativo.

Dakle treba ipak, ako zelite to igrati vise nego jednokratno, uzeti neku taktiku. Postoji ih vise, D’Alembert, Martingale, Fibonnaci i sl. Sve one rade na istom principu – progresivna igra. O D’Alembertu i Fibonnaciju cu pisati, ali ne smatram ih ozbiljnim sistemima, Fi. jos kako tako, ali D’Al. je katastrofa. Ozbiljan sistem, koji se najcesce primijenjuje svuda u svijetu je Martingale.

Poanta sistema je – uzimamo pocetni ulog, kojim smo odredili vec zaradu, i dupliramo uloge, dok do nje ne dodjemo. Znaci – 10 kn – ako pogodimo, 10 smo zaradili. Ako promasimo, ulog je 20. Ako pogodimo 20, dobit je opet 10, bez obzira na pocetni gubitak. Ako promasimo, ulazemo 40. I tako dok ne dodje ono pitanje s pocetka – how fa’ will you go?!?

U 3 godine ruleta, puno sam igrao sa bojama, experimentirao, i dosao do zakljucka da se ne isplati. Dakle, npr. odabrati crveno i duplati dok ne dodje. Ponekad se dobije, ali kad se gubi, gubi se vrtoglavo. Uvijek vam dodje zao, sto “nikako da vam dodje” vasa boja. Doduse, napravio sam jednu modifikaciju Martingalea, ali ona je iskljucivo za rulet. Nosi mali ali slatki prihod, bez puno rizika. Ali to je jedna od mojih taktika, i ne ide u javnost.

No, tu je kladionica. Tu se ne moramo moliti “da nam dodje” nasa boja, da nas potrefi sreca, nego uz malo pracenja, iskustva i srece, puno je lakse pogoditi koeficijent 2 i tu primijeniti Martingale sistem. Dakle, prvo moramo usuglasiti banku. Kao i u casinu, odredio sam ju na tisucu kuna. Razloga je vise. Kao prvo, lova ne pada sa krova, imam i druge izdatke, nezgodno je nositi u djepu 10000 kn svaki dan da bi se imalo za kladionicu, radije takav novac uloziti u nesto pametnije. Plus, ako vec imate toliki novac, cemu ga riskirati? 1000 kn je banka, koju se bez problema skupi, i s kojom se moze profitirati. Nekima je to previse (samozvani profesionalci), nekima premalo (ekipa koja s 5 kn hoce do tajkuna – jucer sam se nasmijao, srijeda, ponuda nikakva, a lik uplacuje listic za 10 kn u SS, i zena mu kaze – dobitak vam je prevelik – a max iznosi 500 000 – smijesno). Zlatna sredina – uvijek je najbolji izbor. Ako izgubim, taj mjesec je gotovo, treba se opametiti, i krece se sa iducim priljevom financija. Dakle, max mjesecno izdvajanje (za mene) je 1000 kn u najcrnjem scenariju.

Svaki dan krecem sa listicima od 50 kn. Njihov broj opet ovisi o ponudi i banci. Sad opet, pitanje je zasto ovisi o banci, kad je banka cak 1000 kn. Do toga cemo kasnije doci. Recimo da uplatimo 5 listica po 50 kn. Dakle, na svakome je dobitak 100.

– Ako pogodimo 0 listica – drugi dan na 5 listica po 100 kn, plus ako cemo pocinjati nove nizove, dalje po 50. Npr. 5×100 i jedan od 50.

– Ako pogodimo 1 listic – drugi dan na 4 listica po 100 kn, plus ako cemo pocinjati nove nizove, dalje po 50. Npr. 4×100 i jedan od 50.

– Ako pogodimo 2 listica – drugi dan na 3 listica po 100 kn, plus ako cemo pocinjati nove nizove, dalje po 50. Npr. 3×100 i jedan od 50.

– Ako pogodimo 3 listica – drugi dan na 2 listica po 100 kn, plus ako cemo pocinjati nove nizove, dalje po 50. Npr. 2×100 i jedan od 50.

– Ako pogodimo 4 listica – drugi dan na 1 listica po 100 kn, plus ako cemo pocinjati nove nizove, dalje po 50. Npr. 1×100 i jedan od 50.

– Ako pogodimo 5 listica – drugi dan pocinjemo nove nizove, svaki po 50.

Kao sto se primijeti, ne zamaramo se previse koliko smo izgubili, nego nas najvise zanima, da svaki niz zavrsimo. Jer svaki pocetak 50 kn, obavezuje vas da u slucaju promasaja odigrate duplo veci ulog na onoliko listica koliko ste promasili.

Sada uzmimo za primjer slijedece nakon prvog dana. Ovo je velika mana taktike, ne zbog tehnickih, nego psiholoskih stvari.

“- Ako pogodimo 3 listica – drugi dan na 2 listica po 100 kn, plus ako cemo pocinjati nove nizove, dalje po 50. Npr. 2×100 i jedan od 50.”

Dakle, ako smo ulozili 5×50 = 250, a isplatili 3×100 = 300, znaci da smo u plusu 50 kn, i sami odlucujete hocete li nastaviti igrati ona dva promasena niza sa 100 kn, kako bi ukupna zarada bila pocetno zadanih 5 x 50 kn, ili cete se zadovoljiti sa 50 kn plusa i poceti sve iznova, sa flat uplatom – 50 kn na listica koliko zelite.

Preporucujem vam zapisivati vase dnevne uloge, i kada ostvarite i mali plus, ako sumnjate da ce ponuda biti losa, ako idete na vikend i necete se kladiti, ako planirate malo odmoriti ili nesto kupiti – uzmite i taj mali plus. No, u normalnim okolnostima, nastavljamo niz, jer samo tako mozemo do veceg profita, naravno uz veci rizik. Stali smo dakle na:

“- Ako pogodimo 3 listica – drugi dan na 2 listica po 100 kn, plus ako cemo pocinjati nove nizove, dalje po 50. Npr. 2×100 i jedan od 50.”

Znaci 2. dan, uplatili smo 2 listica po 100 i jedan od 50, na koef. 2. Prvi dan, uzeli smo 5 nizova, i 2. dan 1 niz od 50 kn. Ocekivani profit je 6 x 50 = 300 kn. Uzmimo samo jedan primjer, jedan od 100 je pogodjen – niz zavrsen. A ostala dva su promasena. Treci dan, cemo takodjer pojednostaviti i necemo pocinjati nove, npr. jer jednostavno nema ponude za 3 listica.

Treci dan, posto je pao listic od 100 – ulazemo 200. Posto je pao listic od 50, igramo listic od 100. Dakle 200 i 100. Uzmimo da smo opet oba promasili. Cetvrti dan, uplacujemo 400 + 200, jer smo promasili listice od 200 i 100. I sada ako pogodimo, dobivamo sav dotada ulozeni novac, sa zadanim pocetnim profitima. Dakle u 4 dana zaradili smo 300 kn, sa samo 6 nizova od 50 kn. U normalnim okolnostima, islo bi ih i vise.

Pogledajmo prdnosti i mane sistema na kraju. Mane su mu:

– manja banka = manje mogucih koraka za igrati i = manje duplanja uloga za napraviti
– pronalazenje koeficijenta 2 svaki dan, pa i vise njih
– mogucnost gubitka cijele banke ako samo jedan niz krene po zlu
– mogucnost kukavistva pri vecim uplatama 400, 800 ili vise kn

Prednosti:

– sami birate na sto ulazete
– sami birate koliko nizova cete poceti
– ako su ikad postojali parovi na koje ste htjeli vise uloziti, a niste se usudili, ova taktika vam to omogucuje, uvijek cete za onaj listic na koji trebate uloziti najvise, staviti najsigurnije parove te tako povecavate vjerojatnost zavrsetka niza
– naprotiv, kod oklade za 50 kn, lakse se odluciti za staviti nesto sto mozda inace ne bi za tolik novac, ali cinjenica, da cete kasnije uz veci ulog i sigurnije parove vratiti ulozeno i jos zaraditi, malo vam odrijesi ruke
– stalan prihod dok god postoji banka
– mogucnost izbora – da li stati kada se ostari i mala dobit, ili nastaviti do zacrtane dobiti
– jedan katastrofalan dan ne vodi vas u bankrot, nego barem 3-4 uzastopna – meni se to rijetko desava

Sada cu jos pojasniti, kako eliminirati mane navedene.

“- manja banka = manje mogucih koraka za igrati, manje duplanja uloga za napraviti”

>> krenuvsi od 1000 ili vise kn, proracunajte koliko mozete podnijeti, svaki dan prije nego sto ulazete, dakle, nemojte zapoceti 10 nizova, jer ako padne 7, drugi dan trebate odigrati 700 kn, sto banka od 1000 ne moze podnijeti – ogranicite se na 2-5 nizova, ovisno koliko ih imate u tijeku

>> broj koraka ogranicite na 3 ili 4. Dakle, max ulog 200 ili 400 kn. Preko toga ne idite, jer previse utjece na vas kapital. 400 kn je moj limit, uz banku 1000 kn. Ako ne pogodim na 400, taj niz krizam, prestajem igrati i zaboravljam.

“- pronalazenje koeficijenta 2 svaki dan”

>> ovo je stvarno dano na volju, zelite li 5-6 koef. 1,1, zelite li 1 koef. 2, zelite li 1,45*1,4 i slicno. Ovisno o sportovima koje pratite i slicno. Najvaznije je imati informacije. Za to koristite provjerene stranice na internetu.  (2-4 manja koeficijenta za koef. 2, upotrijebim vecinu pogodjenih parova, a postotak pogodaka je dovoljan za ovaj sistem).

“- mogucnost gubitka cijele banke ako samo jedan niz krene po zlu”

>> To smo donekle ogranicili max. ulogom 400 kn na listic. A ovo je uvijek rizik svakog nacina kladjenja, samo je pitanje koliko mozete investirati i riskirati, koliko imate srece i znanja i preko ovoga se ne moze. Cim udjete u kladionicu, znaci da ste spremni na gubitak novca koji ste unijeli.

“- mogucnost kukavistva pri vecim uplatama 400, 800 ili vise kn”

>> Opet, naglasavam, do 200 ili 400 kn ici i nema frke, oni sa manjom bankom, mogu dakle tri koraka odigrati. Time ce banka duze trajati. To vam ostavljam na procjenu. 800 je za agresivnije igrace. Preko toga, samo ako ste digli kredit od 10000 eura, i spremni ste ici do kraja. Ali riskirate da vam kladionice pocnu odbijati tako velike uloge, tu su i drugi problemi o kojima necu, ali, dajem taktiku, koja se lako otme kontroli, moze vas odvesti u prevelike uloge i misao “ma sad me mora potrefit”. To oni iskusniji u svijetu kocke znaju prevladati. Pripazite. Zato ne imajte novac za kladjenje veci od onog koji mozete ubrzo nadoknaditi.

Dakle, uz neko prosjecno pogadjanje, i 3-4 niza dnevno zapoceta, prihvacate dobit od 3-4×50 kn. Drugim rijecima, koliko tekuci dan zapocnete nizova od 50 kn, toliki vas profit ocekuje kad-tad. Opet, ovisno o banci. Zato, preporucujem, da svaki dan zapocnete barem jedan niz. Ali opet, nemojte ih imati tekucih vise od 5 cak i ako vjerujete u svoje pogadjanje.

Uz prosjecno 2 zapoceta niza dnevno, ocekuje vas 30x2x50 = 3000 kn profita ako vam niti jedan niz ne ispadne. Dakle, svaki niz koji ispadne (ulozeno 400 i promaseno), nozi 750 kn cistog gubitka. Sto znaci, da ako vam 4 niza mjesecno ispadnu, a banka potraje, zavrsiti cete na cistoj nuli. Kazem, mozete si zacrtati i do 200. Tada ranije se odricete dobiti, ali smanjujete gubitak. Dakle, ako ocekujete pogoditi koef. 2 iz 3 puta, max gubitak pri ispadanju niza je 50+100+200 =350 kn. Puno manje nego je 750. Pa procijenite.

Sto sa dobitkom??? Ono sto prakticiram – ne trosim sve natrag na kladionicu, ali opet, ni ne cupam sav plus van. Preporucujem, da svakim zavrsenim nizom, kojim cete zaraditi 50 kn, izvadite iz banke oko 50%, Dakle obavezno ne sve niti nista. Npr. 20 kn. Na taj nacin, uz 2 pogodjena niza dnevno, prihod u vas novcanik je 40 kn, a banka svaki dan raste za 60. Sastrane trosite novac, nesto ce vam ostati i ako banka zakaze, a opet, imate love u banci za sve vise nizova zapoceti i sve vise koraka za odigrati. Probate sa krajem na 200, pa kada vidite da ide, i da bi ipak bili toiiko dobri i hrabri da hladno uplatite 400, povisite igru i na taj korak. Takodjer, ako vas je i tu strah, mozete napravii slijedecu korekciju, koja vam se nikako ne isplati prije, nego za zavrsnom koraku – a to je odigrati koef. manji od 2. Cemu riskirati zadnji ulog, ako je npr. banka šri kraju ili je slaba ponuda. Ako ne zelite stati na 200, a zelite izgubiti 400, stavite 400 na neki zicer, npr. 2 koef. 1,2. Daju vam 1,44. Dakle 200 kn. Niz cete pogotkom zavrsiti na -150, a ne riskirate natrpavanjem na koef 2 na tako velik iznos novaca. Toliko o savjetima…. sami cete iskustvom vidjti kako vam pase. Mene ova taktika usrecila iz dva razloga – ne bojim se nista u sto sam uvjeren odigrati 50 kn, i nadalje, kada naidje los dan ili los par, nece vas odnijeti u ocaj, kao npr. da uplatite odjednom 1000 kn ili 2 puta po 500. Tu je izazov – ne promasiti niz, igrati svaki dan, cijelu ponudu, koef. od 1,1 do 2,0, i zaradjivati nekoliko desetaka kuna dnevno – pametnom dosta.

I na kraju, dajem primjer, marljivog clana SD foruma, koji ovu taktiku, sa samo jednim zapocetim nizom nakon pogotka prethodnog provodi vec danima. Max. ulog koliko pratim mu je bio 4. On igra sa 5 eura (36 kn), i samo jedan niz. Poceo je 5.1.2007. i do danas, 8.3. priveo je 32 niza kraju, sto znaci da je u 2 mjeseca zaradio 5×32=160 eura, iliti 1100 kn. Dakle samo jedan niz, pocinje ga u prosjeku svaki drugi dan, i zaradio je toliko. Dakle, uz 5 zapocetih nizova dnevno, imamo 10 outa veci profit, tj. 11 000 kn. U idealnom slucaju da nas ne promasi. Njeha i da promasi, a gubi 5+10+20+40 = 75 eura, treba promasiti 2 puta, sto dosad nije bio slucaj, i jos uvijek bi bio u plusu.

Nadam se da ce ovo biti od koristi. Nije za neozbiljne kladitelje, a onim preozbiljnima, mozda ce se ciniti “preslab”, no dobar je i kao usputna igra za ozbiljnije, kada uplacuju malo listica za vecu lovu, ovako odigrati ono sto im se cini zanimljivo, a neke parove i po drugi put, jer ovaj sistem ne ovisi o ponudi i ishodu utakmica jednog dana, nego barem 4 u nizu losa, trebaju vam za otici u nulu.

Sretno i pametno. Ovo je taktika srednjih uloga, srednjeg rizika i srednje znanje je potrebno za uspjeh. Za neuspjeh taktike i los izbor tipova – ne odgovaram (oni koji blage nemaju o kladjenju, nijedan sistem im nece pomoci). :o)

Copyright © 2024. Sva prava zaštićena. Online Rulet | RuletOnline.net je informativni sajt o ruletu i online kasinima. RuletOnline.net nije casino niti nudimo bilo kakve casino usluge. RuletOnline.net ne može se smatrati odgovornom za gubitak uzrokovan korištenjem objavljenih informacija. RuletOnline.net ne prihvaca odgovornost za pogrešne ili nepotpune informacije. Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. Please gamble responsibly.